مبتلایان به پرفشاری خون، در مصرف شش ماده غذایی احتیاط کنند ( قسمت جهارم و پنجم)
چهارم: سس سالاد: یکی از مخفی ترین منابع سدیم است. بهتر است که به جای سس٬ از روغن زیتون و سرکه یا آب لیمو ترش تازه، برای طعم دهی به سالاد استفاده کنيم. همچنين٬ می توانيم از خردل٬ سير و نيز سبزیجات معطر کمک بگيریم.
پنجم: غذاهای رستورانی: افزایش نمک به غذاهای رستورانی برای افزایش طعم دهی به آنها بسیار رایج است. بنابراین باید تا حد امکان از غذای خانگی استفاده کرد و اگر هم مجبور به مصرف غذای رستورانی شدید٬ سعی کنيد که از ریختن سس بر روی سالاد و افزودن نمک به غذا٬ خودداری کنيد.
منبع : دفتر اموزش و ارتقاء سلامت
ویرایش کننده: دکتر سید حسین حسینی قابوس- بنیانگذار فیت اسمارت