مبتلایان به پرفشاری خون، در مصرف شش ماده غذایی احتیاط کنند( قسمت اول).
منابع غذایی حاوی سدیم می توانند فشار خون را بالا برده و داروهای کاهنده فشار خون را بی اثر کنند.
اگر به پرفشاری خون مبتلا هستيد و یا در معرض خطر ابتلا به آن قرار دارید٬ در مصرف شش ماده غذایی احتیاط کنید
اول نان: در هر برش نان ممکن است تا ۲۳۰ ميلیگرم سدیم وجود داشته باشد این موضوع برای افرادی که به پرفشاری خون مبتلا هستند٬ خبر خوبی نيست.
در نظر داشته باشید که روزانه چه مقدار نان مصرف میکنيد و با هر بار مصرف٬ چه ميزان سدیم وارد جریان خون خود می نمایيد.
منبع : دفتر اموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
ویرایش کننده: دکتر سیدحسین حسینی قابوس- بنیانگذار فیت اسمارت.