مبتلایان به پرفشاری خون، در مصرف شش ماده غذایی احتیاط کنند ( قسمت دوم و سوم)
دوم پيتزا: هر تیکه پیتزا حاوی 700 میلی گرم سدیم است. از خمير پيتزا گرفته تا پنير و پپرونی و حتی تزئينات روی پيتزا٬ همگی سرشار از سدیم هستند. سعی کنيد پيتزایی که پنير کمتر و سبزیجات بيشتری در تهيه آن به کار رفته است٬ مصرف کنيد. همچنين٬ پيتزا را در خانه تهيه کنيد.
سوم سوپ: هر فنجان سوپ٬ ممکن است تا ۱۰۰۰ ميلی گرم٬ سدیم داشته باشد. بهتر است از سوپ خانگی به جای سوپ رستورانی٬ استفاده کنيم.
منبع : دفتر اموزش و ارتقاء سلامت
ویرایش کننده: دکتر سید حسین حسینی قابوس- بنیانگذار فیت اسمارت